nieuws

Inschrijving Dutch Pastry Award 2016 geopend

Nieuws

De inschrijving voor de jaarlijkse Dutch Pastry Award is geopend. De editie van 2016 heeft als thema ‘Flora en Fauna’, en zal tijdens de Bakkersvak in maart worden gehouden.

Inschrijving Dutch Pastry Award 2016 geopend
Robin Hoedjes, winnaar van de Dutch Pastry Award 2015. Foto: NPT

Het Nederlands Patisserie Team organiseert jaarlijks de Dutch Pastry Award. Deze vakwedstrijd op het hoogste patisserieniveau heeft dit jaar als thema: Flora en fauna.

Patissiers winnen deze prestigieuze prijs door het maken van het beste showstuk en (dessert)taart van uitsluitend eetbare materialen. Bij het winnen van de wedstrijd krijgt de winnaar het aspirant lidmaatschap van het Nederlands Patisserie Team. Op deze manier worden nieuwe leden geworven en zijn vaktechniek en uitwisseling van nieuwe kennis door de patissiers geborgd.

Het inschrijfformulier en het wedstrijdreglement is te vinden op de website van het Nederlands Patisserie Team.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels