nieuws

Vijf inbraken in één nacht bij zelfde bakker

Nieuws

Bij vijf filialen van Bakkerij Floor van Lieshout in Tilburg is vrijdagnacht ingebroken. In iets meer dan twee uur maakten inbrekers de totale dagopbrengst van zo’n 10.000 euro uit diverse kluizen buit.

Vijf inbraken in één nacht bij zelfde bakker

Het is niet voor het eerst dat Van Lieshout het slachtoffer is van een inbraak. Maar wel nieuw is dat in één nacht in vijf van de elf filialen is ingebroken. Er is ingebroken bij de filialen in Dongen, Drunen, Sprang-Capelle en Tilburg.

Van Lieshout heeft de bewakingsbeelden op Facebook gezet. Hij hoopt zo dat de daders opgespoord worden. Het gaat waarschijnlijk om twee inbrekers, die de voordeur forceerden; in Dongen kwamen ze via de achterkant binnen.  Er is een bedrag van enkele duizenden euro’s buit gemaakt.

Van Lieshout vermoedt dat er een verband is, zo zei hij zondagochtend in de radio-uitzending van Omroep Brabant, met een inbraak donderdag in een ander filiaal aan de Heyhoefpromenade in Tilburg. Het zou gaan om twee mannen die vrijdagnacht ook bij een andere vestiging op camera zijn vastgelegd. Van Lieshout zet overal nieuwe sloten op de deuren en laat alarmsystemen installeren. De politie onderzoekt de bewakingsbeelden.

Reageer op dit artikel