nieuws

Stadsbakkerij Broodt ontvangt Skal-certificaat

Nieuws

Stadsbakkerij Broodt in Eindhoven heeft op 19 juni het Skal-certificaat in ontvangst mogen nemen. Daarmee mogen zij de termen ‘bio’ en ‘biologisch’ toekennen aan al hun producten uit de bakkerij.

Stadsbakkerij Broodt ontvangt Skal-certificaat
Stadsbakkerij Broodt

Het Skal-certificaat is een waarborg voor de consument dat alles volgens de Bio-regels verloopt . Skal is de organisatie die door het Ministerie van Landbouw is aangesteld om het keurmerk Bio toe te kennen en te beschermen. Stadsbakkerij Broodt is met het certificaat de enige Biologische warme bakker in Eindhoven.

Stadsbakkerij Broodt is gespecialiseerd in desembroden. Zij verwerken alleen Biologische grondstoffen. Broodt kiest er bewust voor om géén broodverbeteraars, bakvetten, kleurstoffen of andere toevoegingen te gebruiken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels