nieuws

Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij naar finale De smaak van NL

Nieuws

Negen regionale producenten zijn doorgedrongen tot de landelijke finale van De smaak van NL. Onder hen Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij in Apeldoorn.

Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij naar finale De smaak van NL

Duurzaam gedroogde tomaten, gedroogde worst met knoflook en nootmuskaat en het aardbeienijsje. Maar ook boeren vanillevla, beschuit met muisjes en Friese kruidnagelkaas. De producenten van deze producten zitten in de finale van de landelijke wedstrijd De smaak van NL, die plaatsvindt op 25 november in het kloostercomplex ‘Landgoed Roepaen’ in Gennep.

De ondernemers die doorgaan naar de finale zijn:

Mark Ribbink van Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij (Apeldoorn) met beschuit met muisjes

Peter Duijvestijn van Duijvesteijn Tomaten (Pijnacker) met duurzaam gedroogde tomaten

Geert van Wersch van Brandt & Levie (Baambrugge) met gedroogde worst met knoflook en nootmuskaat,

Nina Weerman van Nice (Amsterdam) op een stokje met aardbeienijsjes

Harry, Petra en Irene Bruins van Erf 1 (Kampen) met Campereiland boeren vanillevla

Otto Jan Bokma van kaasboerderij De Nylander (Workum) met Friese kruidnagelkaas

André Leclercq en Marc Creusen van Eyserhalte BV (Eys) met zwarte walnoten op siroop

Larisse van der Haar-Buijze van Larisse (Geldermalsen-Oudenhof ) met Sweet Pepper Surprise

Hein Corten en Yannic Stortelder van The Pommbar (Ulestraten ) met Pommbar, een gekruide aardappelsnack

Onder de naam De Smaak van NL strijden foodondernemers voor het zesde achtereenvolgende jaar om het lekkerste product van Nederland. De prijzen worden op 25 november uitgereikt. Syntens organiseert deze landelijke competitie voor producenten van smaakvolle voedingsproducten. Meer informatie en ervaringen van andere deelnemers te vinden op: www.syntens.nl/desmaakvanNL

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels