nieuws

Europain voor totale bakkerijbranche

Nieuws

Europain & Intersuc, de internationale vakbeurs voor brood en banket, ijsproducten, chocolade en zoetwaren, is van 8 tot en met 12 maart 2014 in Parijs.

Europain voor totale bakkerijbranche

Europain is de vakbeurs voor het ontdekken van een compleet aanbod voor brood en banket, het ontmoeten van investeerders en het laatste nieuws over de meest recente ontwikkelingen binnen deze branche. De vakbeurs wordt met name bezocht door ambachtelijke brood- en banketbakkers (36%), gevolgd door de industriële bakkerij (11,7%), vervolgens distributie (9,7%) en restaurants (7,4%) . De bakkerij is volop in ontwikkeling en profileert zich steeds meer als plek waar ook de lunch te halen is. Naast brood, verkoopt de bakker steeds meer sandwiches, viennoisserie, banket, zoetwaren, dranken en ook warme gerechten. Europain brengt al deze elementen bijeen en biedt oplossingen voor de moderne bakker.  Europain is van 8 t/m 12 maart in het beurscomplex Paris-Nord-Villepinte.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels