nieuws

Uw kerstcadeau: Het Beste van Bakkerswereld

Nieuws

De beste artikelen uit Bakkerswereld van het afgelopen jaar gebundeld in één digitale uitgave. Het is een presentje van Bakkerswereld aan haar lezers. In ‘Het Beste van Bakkerswereld’ treft u de beste interviews, artikelen en achtergrondverhalen van het afgelopen jaar aan.

Uw kerstcadeau: Het Beste van Bakkerswereld

‘Het Beste van Bakkerswereld’ is een selectie van artikelen over ondernemers, ontwikkelingen en trends in de (banket)bakkerij, een greep uit de ruim 750 pagina’s die in 2013 zijn gepubliceerd. Artikelen over kampioenen en winnaars van de vele wedstrijden die de branche rijk is, innovatieve recepten en verslagen van de vele mooie evenementen zoals Bakker met Ster en Bakspiratie.

Met ‘Het Beste van Bakkerswereld’ blikken we nog eenmaal terug op 2013. Daarna zijn alle pijlen gericht op 2014, een nieuw jaar met volop kansen. De eerste signalen over economisch herstel komen langzaam door en moeten een positieve uitwerking hebben op het consumentenvertrouwen. Bovendien wil de consument graag eerlijke producten op tafel en uitgerekend die zijn te vinden in de bakkerij. Vertel daarbij het verhaal achter uw bedrijf en de producten, want verhalen verbinden,  raken en inspireren mensen.

Op naar een mooi 2014!

» Bekijk hier het beste van Bakkerswereld 2014

Reageer op dit artikel