nieuws

Tweede seizoen Heel Holland Bakt op stapel

Nieuws

Bij Omroep Max is Heel Holland Bakt de zomerhit van 2013. Het bakprogramma, gebaseerd op The Great British Bake-Off, is zo’n groot succes dat er al een tweede seizoen in aantocht is.

Tweede seizoen Heel Holland Bakt op stapel

In het tweede seizoen wordt er niets verandert aan programma. De presentatie blijft in handen van Martine Bijl en juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden zijn wederom van de partij. Jan Slagter van Omroep Max op Televizier.nl: ‘Natuurlijk zijn ze er weer bij, ze maken een groot deel uit van het succes van het programma.’ Het tweede seizoen wordt wederom in de zomer uitgezonden.

Zoektocht

In het programma gaan tien gepassioneerde amateurbakkers de strijd met elkaar aan. Het uiteindelijke doel is om de beste thuisbakker van Nederland te worden. Alle creaties van de deelnemers worden door de kritische jury, bestaande uit Van Beckhoven en Van der Heijden, beoordeeld.

Reageer op dit artikel