nieuws

Plofkrakertje bij Bakkerij Oorbeek

Nieuws

Bakkerij Oorbeek in Nieuwegein gaat donderdag weer open na een mislukte plof- en ramkraak van ruim een week geleden. De ondernemer legt meteen een nieuw koekje in de schappen: het plofkrakertje.

Plofkrakertje bij Bakkerij Oorbeek
RTV Utrecht

De plof- en ramkraak veroorzaakte ruim een week geleden een ravage in winkelcentrum Hoogzandveld, schrijft RTV Utrecht. De vlammen van de autobrand sloegen over naar de vestiging van Blokker. Omwonenden werden geëvacueerd en winkeliers konden de hele ochtend hun zaak niet openen.

Ook bakkerij Oorbeek liep veel schade op. Alle rommel is inmiddels opgeruimd, de schappen liggen weer vol. Donderdag 1 augustus opent de zaak de deuren weer, met als nieuwkomer in het assortiment het plofkrakertje.

Reageer op dit artikel