nieuws

Miele Inspirience Centre locatie Gouden Gard 2013

Nieuws

De strijd om de Gouden, Zilveren en Bronzen Gard vindt dit jaar op 8 oktober plaats in het Miele Culinary Institute in Vianen.

Miele Inspirience Centre locatie Gouden Gard 2013

Miele heeft haar locatie op 8 oktober beschikbaar gesteld voor de wedstrijden van de Gouden Gard en de Talentenprijs. Aansluitend vindt hier ook de prijsuitreiking plaats. De voorbereidingen voor de wedstrijd zijn in volle gang. De deelnemers zijn in training en ook de organisatie zit niet stil. Zo lopen de gesprekken voor een toonaangevende patisseriedemonstratie voor de deelnemers aan de wedstrijd om de Talentenprijs, krijgt de smaak- en vakjury steeds verder vorm en worden de ideeën voor een bijzondere prijsuitreiking verder uitgewerkt.


Inschrijven

Kandidaten die nog willen meedoen, hebben nog een kleine maand om zich aan te melden via het inschrijfformulier dat staat op de website van de Gouden Gard. Dit kan tot uiterlijk 12 juli 2013. Meer informatie over beide wedstrijden is verkrijgbaar bij Fred Raps (secretaris van de Vereniging Gouden Gard), info@goudengard.nl.

Reageer op dit artikel