nieuws

Jules Destrooper wint drie Superior Taste Awards

Nieuws

De boterkoekjes Amandelbrood en Natuurboterwafel van Jules Destrooper zijn in juni door het International Taste & Quality Institute (iTQi) voor het tweede jaar op een rij bekroond met een Superior Taste Award met drie gouden sterren, de hoogst mogelijke waardering.

Jules Destrooper wint drie Superior Taste Awards

Naast de koekjes Amandelbrood en Natuurboterwafel, kreeg ook de Speculoospasta van Jules Destrooper deze prijs toegekend. De Superior Taste Award is het label op het gebied van smaak dat op wereldniveau wordt toegekend door Michelin-chefs en sommeliers.

Het Amandelbrood en de Natuurboterwafel zijn de twee oudste en meest bekende koekjes van Biscuiterie Jules Destrooper. Het bedrijf heeft een jaaromzet van meer dan 25 miljoen euro produceert zo’n 2,5 miljoen koekjes per dag. Deze koekjes zijn verkrijgbaar bij delicatessenzaken en supermarkten. Voor horeca en foodservice zijn er individueel verpakte koekjes verkrijgbaar via verschillende groothandels.

Reageer op dit artikel