nieuws

Inschrijven BakSpiratie van start

Nieuws

De inschrijving voor BakSpiratie is zaterdag 15 juni geopend. Geïnteresseerden voor dit nieuwe branche-evenement voor de ambachtelijke bakkerij, dat op 24 september bij Radio Kootwijk plaatsvindt, kunnen kaarten kopen via de website van de organisatie. De kaarten kosten €99 per stuk.

Inschrijven BakSpiratie van start

Bij Radio Kootwijk op de Veluwe vindt op 24 september de BakSpiratie ’13 plaats. Het is een nieuw branche-evenement dat zich richt op de gehele ambachtelijke bakkerij. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met 22 partijen in de bakkerijbranche. Naast NBOV, Beko/Beko Advies, Bakplus en Flynth zijn 17 product-/grondstofleveranciers die mede verantwoordelijk zijn voor het evenement. De uitvoerende werkzaamheden zijn gedelegeerd aan het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC).

De invulling van het evenement krijgt steeds verder vorm. Via social media en de website houdt de organisatie iedereen op de hoogte van het laatste nieuws. Inschrijven kunt u hier.

Reageer op dit artikel