nieuws

Eenbijts-bonbonnetjes lust voor oog en tong

Nieuws

De Franse chocolatiers Daniel en Nicolas Germain uit de Bourgogne hebben twee schitterende winkels in Mâcon en Cluny. Ze bieden een keur aan exclusieve patisserie aan, zoals deze mini-ganache-bonbons in aperitief- en digestief-smaken.

Eenbijts-bonbonnetjes lust voor oog en tong

De prijs voor 9 stuks ligt net onder de 5 euro, waardoor deze chocolaatjes niet alleen een lust zijn voor oog en tong, maar ook  aardig om cadeau te geven. Het is daarmee direct een van de goedkopere producten in de winkels. Eén macaron bijvoorbeeld kost 1,25 euro.

De aperitief-bonbons hebben elk een andere smaak, bedoeld om de eetlust op te wekken: vanille, zoethout, whisky-koffie, puur, wilde aardbeien, passievrucht,  kaneel, limoen en gember.

De digestief eenbijts-chocolaatjes zijn zo niet nog mooier om naar te kijken (foto) en variëren in smaak van de aperitiefjes. De digestiefs worden na de maaltijd aangeboden om de spijsvertering te bevorderen. Belangrijker is: ze zijn lekker.

Water

Op hun site is te lezen hoe gepassioneerd de chocolatiers zijn over hun producten: ‘Chocolade is een delicaat product. Om haar smaak en mooie verschijning te bewaren, moet ze altijd worden bewaard in de originele verpakking, op een droge plaats tussen de 16 en 20 graden Celsius, uit de buurt van sterken geuren. Om te genieten van de subtiele aroma’s raden we u aan ze te proeven op kamertemperatuur. Water is het beste om te drinken bij chocolade.’

Reageer op dit artikel