nieuws

Driessen strijdt om letters op gevel

Nieuws

Bakkerij Victor Driessen in Den Haag strijdt met de gemeente over belettering op de pui van zijn winkelpand. De verhuurder van het pand aan de Fahrenheitstraat was zo blij dat de bakker al een jaar huurde, dat hij de belettering op de pui liet aanbrengen. De gemeente Den Haag is het daar niet mee eens.

Driessen strijdt om letters op gevel
Facebook Bakkerij Victor Driessen

Bakkerij Driessen zit inmiddels een jaar in het pand aan de Fahrenheitstraat in Den Haag. Verhuurder Java Beheer was zo blij met de nieuwe, succesvolle bakkerij in het pand, dat ze samen besloten de naam van de bakkerij op de gevel te zetten, meldt het Algemeen Dagblad. Ze hadden geen idee dat daar een vergunning voor aangevraagd moest worden.

Eind juli kreeg de bakkerij een dwangsom van €1000 opgelegd door de gemeente. Ook moest hij binnen een week de vergunning alsnog aanvragen. Bedrijfsleider Timo de Jong is niet van plan te betalen: ‘Dit is ondernemertje pesten. In het uiterste geval moet de rechter maar uitmaken wat hij ervan vindt.’

Reageer op dit artikel