nieuws

Brand heeft geen gevolgen voor bakkersklanten

Nieuws

Eigenaar Jan Talen van banketbakkerij Gustaf in Hengelo zegt tegen RTV Oost dat de grote brand in zijn zaak aan de Krabbenbosweg geen gevolgen heeft voor de klanten.

Brand heeft geen gevolgen voor bakkersklanten

De banketbakkerij is vorige week woensdag uitgebrand. De productie van de bakker wordt sindsdien overgenomen door de vestiging in de binnenstad. De bakkerij aan de Krabbenbosweg moet volgens de eigenaar als verloren worden beschouwd. Het huis ernaast, waar het bakkersgezin woont, heeft rook- en roetschade opgelopen. Vaste klanten zijn gebeld en is verteld dat ze hun bestellingen gewoon geleverd krijgen. De eigenaar heeft geen idee hoe de brand is ontstaan.

Lees ook:
Bakkerij in Hengelo in Brand

Reageer op dit artikel