nieuws

Boulangerie Team op Bakkersvak

Nieuws

Het Nederlands Boulangerie Team is op 23 en 24 maart 2014 aanwezig op de Bakkersvak. De vakdagen worden gehouden op het Autotron-terrein in Rosmalen.

Boulangerie Team op Bakkersvak

De boulangers benadrukken dit jaar de waarde van eenvoud in de producten. Er worden korte workshops gegeven over ambachtelijk brood, viennoiserie en sierstukken die gemaakt zijn van brood. Voor veel bakkers kan dit een eyeopener zijn om zo het eigen assortiment eens onder de loep te nemen. De huidige consument hecht veel waarde aan producten met een eerlijke herkomst, en kennis van de ingrediënten.

Juist met niet zo heel veel ingrediënten, maar wel met hele pure smaken, hoopt het Boulangerie Team een inspiratie te zijn voor de bakker die zich constant meet met de wensen van de consument. Het Nederlands Boulangerie Team is een vereniging van én voor de ambachtelijke broodbakkerij. Zij vertegenwoordigen zowel de branche, als de consument en zijn een inspiratie voor de ambachtelijke bakker.

Reageer op dit artikel