nieuws

Beko reikt Gouden Spelden uit

Nieuws

Beko-voorzitter Kees Verkerk heeft maandag 17 juni tijdens de jaarvergadering van Coöperatieve Vereniging Beko Gouden Beko Spelden uitgereikt aan Jos den Otter, Jozeph Verloop, Marijke Vreeburg en Helma Elemans.

Beko reikt Gouden Spelden uit

Zij ontvingen deze onderscheiding omdat zij zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de Beko-organisatie en ‘aan de wieg hebben gestaan’ van de op 1 januari 2013 gerealiseerde fusie.

Den Otter, Verloop en Vreeburg hebben jarenlang diverse functies vervuld bij zowel regionale Beko-verenigingen als in het hoofdbestuur van de Coöperatieve Vereniging Beko. In mei van dit jaar hebben zij hun functies neergelegd.

Elemans ontving de speld omdat zij nauw betrokken is bij landelijke bestuursaangelegenheden en omdat zij dit jaar 40 jaar werkzaam is in de Beko organisatie.

27 Gouden spelden

Het Beko-bestuur kent Gouden Spelden toe aan personen die gedurende een lange periode hebben bijgedragen aan verbetering van het landelijke belang van de Beko-organisatie. Spelden worden uitgereikt bij vertrek van een persoon of bij bijzondere jubilea. De Beko-organisatie heeft met het toetreden van bovenstaande personen 27 Gouden Speld Dragers.

Reageer op dit artikel