nieuws

Beko kennispartner van de Leukste Bakker

Nieuws

De Coöperatieve Vereniging Beko heeft zich officieel als kennispartner verbonden aan de Verkiezing van de Leukste Bakker.

Beko kennispartner van de Leukste Bakker

‘De Verkiezing van de Leukste Bakker draagt in de visie van Beko sterk bij aan succesvol ondernemerschap voor de bakkers en vormt een stimulans voor iedere bakker om producten, assortiment, kwaliteit en klantbeleving steeds weer te verbeteren’, aldus Helma Elemans manager Ledenzaken en Communicatie van Beko.

Kennispartner

Via de verkiezing kan Beko haar positie binnen de branche benadrukken en haar leden ook concreet meerwaarde bieden. ‘De meerwaarde voor onze leden wordt geboden doordat Beko als kennispartner de data die voortkomt vanuit de verkiezing voor de bakkers omzet in benchmarkrapporten. Naast vier rapportcijfers wordt ook gevraagd naar een geschreven beoordeling en om concrete verbeterpunten. Voor een ondernemer levert dit interessante informatie op om zijn of haar winkel, assortiment en klantbeleving verder te verbeteren’, zo licht Helma Elemans de keuze van Beko toe.

6500 stemmen

Volgens Marcel Demper van de Leukste Bakker kan dankzij partners zoals Beko ook dit jaar weer alle bakkers gratis aan de verkiezing deelnemen.

De 2e editie van de Verkiezing van de Leukste Bakker is enkele weken geleden van start gegaan en leeft enorm onder de bakkers. Via www.leukstebakker.nl zijn al ruim 6.500 stemmen uitgebracht en zijn veel bakkers actief met de verkiezing aan de slag.

De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met vakbeurs Bakkersvak, Bakkers in Bedrijf, OndernemersUnited en Beko. Maatschappelijk partner is Bakers Against Cancer. Er zijn nog gesprekken met diverse partijen die hun bijdrage willen leveren aan de verkiezing.

Reageer op dit artikel