nieuws

Bakkers te gast bij Giel Beelen

Nieuws

Wim Brokking van banketbakkerij Brokking en Chris van der Waard van banketbakkerij van der Sterre uit Dordrecht waren gisteren te gast in het ochtendprogramma van Giel Beelen op Radio 3fm.

Bakkers te gast bij Giel Beelen
Foto vlnr: Wim Brokking, Alain Clark, Chris van der Waard, Giel Beelen.

Hun komst had te maken met de verkiezing leukste dorp van Zuid-Holland. De stad Dordrecht had hier niks mee te maken, toch zocht de radio-zender specialiteiten uit de regio. De redactie kon niet kiezen tussen Banketbakkerij van der Sterre en banketbakkerij Brokking. Daarom werden beide Dordtse bakkers naar de studio gehaald. Presentator Giel Beelen en zanger Alain Clark zouden dan bepalen wie van de twee de lekkerste specialiteit heeft. Van de Sterre staat bekend om zijn appelmarijn, terwijl Brokking zich toelegt op hazelnootgebak.

Klik hier voor een filmpje van de uitzending

Reageer op dit artikel