nieuws

Bakkerij van de Mortel genomineerd voor Ondernemer van het Jaar 2013

Nieuws

Ondernemer Frank Driessen van Bakkerij van de Mortel is één van de drie genomineerden van de Somerense Ondernemer van het Jaar 2013-verkiezing. De verkiezing is een initiatief van de Somerense Ondernemersvereniging. Bedrijven en inwoners konden hun favoriete bedrijf nomineren.

Bakkerij van de Mortel genomineerd voor Ondernemer van het Jaar 2013
Frank Driessen van Bakkerij van de Mortel

Ondernemer Frank Driessen is erg verrast, want hij had er niet al teveel aandacht aan besteed en ook geen mensen opgeroepen om te stemmen. ‘Ik ben heel blij, het is heel uniek. Dat mensen ons als Ondernemer van het Jaar zien, dat is fantastisch.’ De komende tijd kan de bakkerij campagne voeren om de meeste stemmen binnen te halen. In november wordt de uiteindelijke winnaar bekend.

Bekijk het bezoek van de Ondernemersvereniging aan Frank Driessen in deze video, vanaf de zevende minuut.

Reageer op dit artikel