nieuws

Bakkerij Koopmans opent in Almelo

Nieuws

Bakkerij Koopmans opent woensdag 13 november een vestiging in Almelo. Het familiebedrijf heeft al een vestiging in Tubbergen.

Bakkerij Koopmans opent in Almelo

Koopmans is al bijna tweehonderd jaar een begrip in Twente. Herbert en Marieke Koopmans staan aan het roer van het familiebedrijf. De nieuwe winkel in Almelo is gevestigd aan de Sint Josephstraat 46, aan het Eskerplein. Het plein wordt goed bezocht en er zijn onder meer een Blokker, Lidl, Kruidvat en Plus gevestigd.

Sinds het najaar van 2005 is bakkerij Koopmans één van de weinige bakkerijen in de regio waar handgemaakte bonbons en chocoladeproducten worden gemaakt. Vanaf donderdag 14 november is Koopmans geopend voor het publiek. Herbert Koopmans: ‘We maken er gelijk een lange dag van, we zijn geopend van( 8.00 tot 20.00 uur.

Reageer op dit artikel