nieuws

Bakkerij Brandts uit Didam failliet

Nieuws

Bakkerij Brandts uit Didam is door de rechtbank in Arnhem failliet verklaard. De eigenaar heeft zelf het faillissement aangevraagd. Het faillissement zou volgens de curator te wijten zijn aan teruglopende verkopen.

Bakkerij Brandts uit Didam failliet

Bakkerij Brandts heeft vier winkels, waaronder in Didam, Doesburg en Zevenaar. In totaal verliezen ruim dertig medewerkers hun baan. Een flink aantal van hen is als zaterdaghulp of als seizoenskracht ingehuurd voor de verkoop van ijs. In totaal gaan er ongeveer 12 arbeidsplaatsen verloren, weet De Gelderlander.

Curator Schuurman voert gesprekken over de overname van een of meerdere winkels. Het is nog te vroeg om te zeggen of die onderhandelingen tot resultaat gaan leiden.

Reageer op dit artikel