nieuws

Bakker Bart inzamelpunt ‘mobieltje vult schoen

Nieuws

Het Sterrenfonds is gestart met de actie ‘Uw mobieltje vult hun schoen’. Vanaf dit moment kan iedereen oude telefoons inleveren bij vestigingen van Bakker Bart. Met de opbrengst geeft het Sterrenfonds 6000 kinderen een onvergetelijke decembermaand.

Bakker Bart inzamelpunt ‘mobieltje vult schoen
John van den Heuvel en Barbara Barend onthullen het kunstwerk 'Uw mobieltje vult hun schoen'.

Met de onthulling van een uniek kunstwerk genaamd ‘Uw mobieltje vult hun schoen’, hebben John van den Heuvel en Barbara Barend het startsein gegeven voor een grote inzamelactie van mobiele telefoons. Een oud telefoontje levert gemiddeld 2,50 euro op. Het Sterrenfonds hoopt met de inzamelactie 6000 kinderen een onvergetelijke decembermaand te bezorgen.

Sinterklaasfeest

Met de opbrengst organiseert het Sterrenfonds in zo’n 22 Pathé bioscopen een Sinterklaasfeest. Daar wordt de film De Club van Sinterklaas & de Pietenschool vertoond voor ruim 5000 kinderen. Compleet met Sinterklaas en Zwarte Pieten, pepernoten, een drankje en een goodie bag vol Sinterklaascadeautjes. Vanaf halverwege december maakt het Sterrenfonds nog eens 1000 kinderen in de bijstand blij met het KinderKerstPakket.

Inzamelpunt

Telefoons kunnen bij alle vestigingen van Bakker Bart worden ingeleverd, maar ook gratis opgestuurd worden. Voor gegevens zie www.sterrenfonds.nl/mobieltje.

Reageer op dit artikel