nieuws

Bake my day zoekt bakkerijkennis in jury

Nieuws

Voor Bake my day, het nieuwe bakprogramma van Net5, is de producent op zoek naar 2 juryleden die de kandidaten gaan beoordelen. In dit programma strijden iedere dag 4 gevorderde amateurs tegen elkaar.

Bake my day zoekt bakkerijkennis in jury

De twee juryleden krijgen een prominente rol in het programma en moeten geschikt zijn om voor de camera te staan. Er wordt auditie gedaan. 

Van belang is vooral dat de kandidaat veel verstand van bakken (banket, patisserie en wellicht ook dessert) heeft.  Het jurylid is bij alle opnames aanwezig in Zaandam (zo’n 18 dagen vanaf de tweede week februari 2014) en er zullen publiciteitsmomenten zijn. Er staat een honorarium tegenover. Een mail met CV, motivatie en een foto kan gestuurd worden naar Tom Nierop via: tom@steppingstone.nl.

Reageer op dit artikel