nieuws

Chocolatier promoot vak in Vandaag de Dag

Nieuws

Chocolatier Nico Glasbergen van Chocolaterie Van Dam uit Heemstede promootte vanochtend in Vandaag de Dag het chocoladewerk van de echte vakman. Aanleiding voor het tv-programma om bij hem langs te gaan, zijn de komende paasdagen. Het is topdrukte bij Van Dam.

Chocolatier promoot vak in Vandaag de Dag
Speciaal voor WNL maakte Glasbergen deze paashaas.

Glasbergen ziet de supermarkt beslist niet als concurrent. Daar liggen de paaseitjes al sinds januari in de schappen, in die periode begint bij Chocolaterie Van Dam het denkwerk over de paasperiode pas. ‘Als consumenten de eitjes daar gezien hebben, komen ze vanzelf wel naar de specialist, wij bieden een heel andere kwaliteit’, aldus Glasbergen in Vandaag de Dag (vanaf 15e minuut).

Samen met collega Carola Hillenbrand toont hij in de uitzending hoe de chocoladeproducten tot stand komen. Airbrushen is de trend om kleur op de producten te krijgen, zo legt hij uit.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels