nieuws

BakSpiratie ’13 nieuw event voor bakkerijbranche

Nieuws

Bij Radio Kootwijk op de Veluwe vindt op 24 september de BakSpiratie ’13 plaats. Het is een nieuw branche-evenement dat zich richt op de gehele ambachtelijke bakkerij.

BakSpiratie ’13 nieuw event voor bakkerijbranche

BakSpiratie staat voor het opdoen van inspiratie voor en door de bakkerij. Het concept is nieuw. Doel van het evenement is het meegeven van tools en direct toepasbare ideeën. Deze tips en tools moeten resulteren in meer klanten en het verkrijgen van continuïteit en rendement. BakSpiratie staat in het teken van ‘het verhaal van…’, waar thema’s als goed gedrag, genieten, gastheerschap, goed vakmanschap en groei centraal staan. Er wordt nog gezocht naar een dagvoorzitter en sprekers.

Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met 22 partijen in de bakkerijbranche. Naast NBOV, Beko/Beko Advies, Bakplus en Flynth zijn 17 product- en grondstofleveranciers mede-verantwoordelijk voor het evenement. De uitvoerende werkzaamheden zijn gedelegeerd aan het Nederlands Bakkerij Centrum. 

Ambachtelijke bakkers kunnen het evenement bijwonen voor €99 per persoon.
In Bakkerswereld nummer 8 (26 april) is meer te lezen over BakSpiratie.

Reageer op dit artikel