nieuws

De Broodspecialist introduceert EigenWijze

Nieuws

Bakkerij De Broodspecialist in ‘s_Hertogenbosch introduceert een nieuwe lijn broden onder de naam ‘EigenWijze’.

De Broodspecialist introduceert EigenWijze

Behalve de introductie van deze nieuwe lijn broden, die bereid zijn met alleen biologische ingrediënten, hebben de eigenaren Daniël en Deborah van Schijndel hun winkel ook vernieuwd. Sinds 2005 bakt De Broodspecialist brood in een zestiende –eeuws pand dat al vanaf 1883 in gebruik is als bakkerij. ‘Het inmiddels verouderde interieur was aan vernieuwing toe en is in een nieuw jasje gestoken. De prachtige historische tegelwand komt nu beter tot zijn recht,’ laat Daniël van Schijndel weten.

Vanaf dinsdag 22 januari kan het publiek de nieuwe winkel komen bewonderen en het EigenWijze brood proeven gedurende de speciale feestweek.



Een interview met Deborah van Schijndel is terug te vinden in Bakkerswereld van 18 januari.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels