nieuws

Vijf kandidaten voor failliete De Jong

Nieuws

Helaas waren wij genoodzaakt faillissement aan te vragen. We hebben en houden goede hoop om naar een doorstart toe te werken. Onze winkels zijn allemaal gewoon open en we hopen dat zo te houden.’ Dat staat te lezen op de website van Bakkerij Appie de Jong uit Drachten.

Vijf kandidaten voor failliete De Jong

Bij de curator hebben zich vijf kandidaten gemeld, die het bedrijf geheel of deels willen voortzetten. Het bedrijf uit Drachten heeft zeven vestigingen en 59 medewerkers, (van wie 20 fulltime krachten) op straat, waarvoor ontslag is aangevraagd. De curator verwacht begin volgende week bekend te kunnen maken of Appie de Jong Bakkerijen een doorstart maakt. De bakkerij kampte met te hoge kosten qua personeel. Het bedrijf kreeg geen toestemming overtollig personeel te ontslaan waardoor een faillissement onherroepelijk werd.

Reageer op dit artikel