nieuws

Naast slager ook bakker

Nieuws

Hij kan een diepvries verkopen aan eskimo’s.’ Op school zagen leraren in Jeroen van Beijsterveldt een verkoper. Sinds een jaar runt hij in Breda een slagerij én bakkerij.

Naast slager ook bakker

De fanatieke slager Jeroen van Beijsterveldt  heeft een bakkerswinkel overgenomen en de zaak rigoureus verbouwd. ‘Ik heb Bakker John bij ons in het vershof overgenomen. Hij kondigde aan te stoppen en ik zag het niet zitten dat er een broodjeszaak of een andere horecagelegenheid in zou komen. Dat zou te veel afbreuk doen aan ons one-stop –shopping concept’, aldus Van Beijsterveldt. Hij besloot brood te gaan verkopen en sinds hij de nieuwe formule hanteert plust de ondernemer 30% in omzet. Bakker Vromans uit Gilze levert het brood en Teurlings Banket het banket. Ook nam hij een bakker indienst en schafte een Leventi-oven aan voor afbakken van onder meer eierkoeken, pistolets en appelflappen.

 

Een reportage over Van Beijsterveldt in Bakkerswereld van 14 juni.

Reageer op dit artikel