nieuws

Haagse bakkerij Hessing maakt doorstart

Nieuws

Twee winkels van de bekende Haagse bakkers Hans en Frans Hessing maken een doorstart. Voor de filialen aan de Reinkenstraat en de Denneweg was een faillissement aangevraagd.

Haagse bakkerij Hessing maakt doorstart

De twee winkels van Hessing aan de Reinkenstraat en de Denneweg draaiden sinds 2009 met verlies. Een bedrag dat tot eind vorig jaar was opgelopen tot vier ton. Teruglopende omzetten, hoge huren en personeelskosten waren de oorzaak van het tekort, meldt Omroep West.

Bakkerszoon

De filialen zijn overgenomen door de zoon van één van de bakkers, Stefan Hessing. De doorstart betekent dat het grootste deel van de vijftig medewerkers weer aan het werk kan. Volgens Stefan Hessing draaien de bakkerijen weer op volle toeren en gaan de zaken op een gezonde manier verder.

Reageer op dit artikel