nieuws

Franse en Duitse bakkerijen helpen Pré Pain

Nieuws

Pré Pain zet na de brand van de bakkerij in Oldenzaal alles op alles om zo snel mogelijk weer te kunnen leveren aan de klanten. Diverse Franse en Duitse bakkerijen ondersteunen nu.

Franse en Duitse bakkerijen helpen Pré Pain

Dinsdag om 12.30 uur is er brand ontstaan in een productiehal van bakkerij Pré Pain in Oldenzaal. Om de continuïteit van broodleveringen aan klanten te waarborgen zijn afspraken gemaakt met Franse en Duitse bakkerijen voor het bijleveren van bake-off producten als stokbrood en Kaiserbrood.

Door het goed functioneren van de brandscheidende zones binnen de gebouwen en het accuraat optreden van de brandweer is de schade beperkt gebleven. Maurice Hansté, algemeen directeur, verwacht dat 2 van de 10 productielijnen onherstelbaar zijn beschadigd. Naar verwachting kan de productie op lijn 1 tot en met 6 binnen een aantal dagen weer worden gestart. Ook de constructie van de hal van lijnen 7 en 8 is vandaag veilig bevonden door de gemeente Oldenzaal.  Er hebben zich geen persoonlijke ongevallen voorgedaan. Tijdens een informatiebijeenkomst zijn de medewerkers woensdagmiddag bijgepraat over de stand van zaken. Pré Pain zet alles op alles om zo snel mogelijk weer te kunnen leveren aan de klanten.

Lees ook:
Pré Pain: Minstens één productiehal verloren

Reageer op dit artikel