nieuws

Délifrance wint prijs met Crois’Sandwich

Nieuws

Délifrance Nederland heeft de ‘Trophée de l’Innovation’ van de Franse Kamer van Koophandel in Nederland (CFCI Pays-Bas) gewonnen.

Délifrance wint prijs met Crois’Sandwich
Ruud van Erp met de Award.

‘De Crois’Sandwich is vernieuwend doordat het een combinatie is van een sandwich en een croissant’, aldus het juryrapport. Het product bevat volkorenmeel, lijnzaad, maanzaad en zonnebloempitten en er zijn geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen toegevoegd.

In totaal zijn er drie Trophées op 13 juni uitgereikt tijdens de gala-avond in het Amsterdamse Hotel De l’Europe.  Het was niet de eerste keer dat de Crois’Sandwich een prijs won. In januari van dit jaar werd op de Franse beurs Sirha (26-30 januari 2013) ook al een Innovation Award uitgereikt voor dit nieuwe product.

Reageer op dit artikel