nieuws

Patrick Tissen werkt aan nieuw plan

Nieuws

Onder grote belangstelling heeft donderdag 30 mei Patrick Tissen afscheid genomen van de Top Bakkers organisatie.

Patrick Tissen werkt aan nieuw plan

Tissen neemt de komende maanden wat afstand en werkt een plan uit waarmee hij begin volgend jaar terug komt in de bakkerijbranche. Hij kreeg van zijn organisatie dan wel een kar vol geraniums aangeboden, maar daar gaat Tissen dus niet achter zitten.

Zijn opvolger, Peter van Strien, zei dat de Top Bakkers ‘vol de toekomst in gaan’. Met veel vertrouwen en met ambitie, durven de juiste keuzes te maken. Dat is wat Van Strien wil. Hij is na Dijkstra, Doedens en Tissen de vierde directeur van de 28-jarige organisatie.

Over Tissen zei Van Strien: ‘Hij is een man die vasthoudt aan zijn missie, daar stond hij voor.’ Die missie van hem gaat de organisatie nu vervolmaken. Namens de Top Bakkers spraken Luc van Eekeren en Harry van Kraay. Zij omschreven Tissen als een commercieel roofdier, maar ook als een ongeduldig man.

In de eerstvolgende editie van Bakkerswereld (14 juni) komt een verslag van het afscheid.

Reageer op dit artikel