nieuws

Martin Brood Patisserie zoekt taartenkampioen

Nieuws

Na het Brabants kampioenschap in 2012 organiseert Stefan Brugmans van Martin Brood Patisserie Chocolade uit Valkenswaard dit jaar een landelijke editie van deze taartenwedstrijd voor hobbybakkers. Callebaut en Beko Bakkerij Techniek ondersteunen de wedstrijd.

Martin Brood Patisserie zoekt taartenkampioen

In de 1e ronde maakt de deelnemer thuis, in z’n vertrouwde omgeving, een taart met als thema: dieren. Op 15 september worden bij Martin Brood Patisserie Chocolade in Valkenswaard de taarten beoordeeld tijdens de jurering,  die live te zien is voor deelnemers en publiek. Niet alleen de jurering en deelname voor alle hobbybakkers is nieuw dit jaar, er is ook een categorie voor de jeugd (8 t/m 14 jaar).  Toppatissiers Jacques van Bragt uit Geldrop,  bakkerijadviseur Henk van Liempd en vice-wereldkampioen patisserie Ivo Wolters zullen o.a. in de jury plaatsnemen.

‘Direct na de wedstrijd van vorig jaar liet Beko Bakkerij Techniek en Callebaut al weten bij een vervolg graag weer hun medewerking te willen verlenen. Beko Bakkerij Techniek stelt onder meer 6 Teddy Bear mixers ter beschikking te stellen. Callebaut levert de hoofdprijs, een 2 daagse professionele chocoladecursus voor de winnaar’, aldus Stefan Brugmans van Martin Brood Patisserie Chocolade.

Mochten er nog leveranciers/branchegerichte bedrijven zijn, die deze wedstrijd mee willen ondersteunen kan men contact opnemen via: info@taartenkampioen.n.l Meer informatie over de wedstrijd is te vinden op www.taartenkampioen.nl. Er is ook een facebookpagina: www.facebook.com/taartenkampioen en updates zijn te lezen via twitter: @taartenkampioen.

Reageer op dit artikel