nieuws

Docentopleiding CT Wageningen naar Stoas Vilentum

Nieuws

Per september 2013 start Stoas Vilentum Hogeschool de docentenopleiding Consumptieve Techniek.

Docentopleiding CT Wageningen naar Stoas Vilentum

Deze opleiding in Wageningen is overgenomen van Fontys Hogescholen.
De opleiding Consumptieve Techniek is vanaf 1915 (eerst als Bakkerij-lerarenopleiding en vanaf 1972 als Consumptieve Techniek) gevestigd in Wageningen en leidt docenten op voor het Bakkerij– en Horeca onderwijs in het (v)mbo en BVE. In de opleiding staat vakkennis in combinatie met kennisoverdracht centraal. Dat past uitstekend in het opleidingsaanbod van Stoas Vilentum Hogeschool, dat onder andere al de tweedegraads docentenopleiding voor het groene onderwijs heeft.


Deeltijdstudie

Stoas biedt binnen Consumptieve Techniek een Bachelor- en Associate degree opleiding, beide in deeltijdstudie. De lessen vinden plaats in de pas opgeleverde nieuwbouw van Stoas aan de rand van de campus van de  Wageningen Universiteit.
Op 1 juni a.s. vindt er een voorlichtingsdag plaats bij Stoas Vilentum Hogeschool, waar ook de nieuwe opleiding Consumptieve Techniek zal worden gepresenteerd. Daarnaast vindt er op 4 juni een voorlichting plaats op de Fontys-locatie aan de Marijkeweg 22 in Wageningen.
Meer informatie over de Stoas, de opleidingen en de voorlichtingsdagen kunt u vinden op www.stoasvilentum.nl.

Reageer op dit artikel