nieuws

De Broodbode ook naar Hengelo

Nieuws

In samenwerking met poppodium Metropool heeft de Broodbode uit Enschede nu ook in Hengelo een bereidingskeuken. Naast de broodjes laten bezorgen is het nu ook mogelijk de broodjes af te halen bij ‘Broodbode Backstage’.

De Broodbode ook naar Hengelo

In het gebouw van poppodium Metropool in Hengelo huist ook een professionele keuken. Tot afgelopen januari maakte een scholingsproject daarvan gebruik, maar door bezuinigingen moesten zij de huur opzeggen en kwam de keuken voor veel uren in onbruik. De Broodbode sprong in dat gat. ‘Op onze huidige locatie in Enschede liepen we tegen onze grenzen aan en werd het steeds moeilijker om op drukke dagen al onze bezorgklanten te bedienen’, aldus eigenaresse Michaela van der Velde.

‘Vanuit Hengelo zijn we ook sneller op het Business & Science Park in Enschede, waar een groot deel van onze klanten zit. Ook krijgen we steeds meer bestellingen uit Hengelo, dus deze stap is een logische en welkome uitbreiding van onze activiteiten.’ Naast het bezorgen van broodjes, is het ook mogelijk om  broodjes af te halen bij De Broodbode in Hengelo: ‘Broodbode Backstage’. Deze naam is gekozen omdat het afhalen achter het pand van Metropool plaatsvindt. Klanten kunnen dan zien hoe het broodje wordt gemaakt. Broodbode Backstage is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 10.00 en 14.00 uur.

De Broodbode profileert zich sinds 2010 als onderscheidend lunchconcept in Enschede. Met huisgemaakt brood en overwegend verse huisgemaakte ingrediënten maken steeds meer bedrijven gebruik van de bezorgdienst van de Broodbode.

Reageer op dit artikel