nieuws

Boekhandel en bakkerij werken samen bij boekpresentatie

Nieuws

Boekhandel Stevens en Bakkerij Gorthuis uit Hoofddorp bouwen morgenochtend een speciaal ‘feestje’ rondom het verschijnen van het nieuwe boek van Dan Brown. De boekhandel opent extra vroeg haar deuren, de bakkerij sluit aan met een speciaal ontbijtje.

Boekhandel en bakkerij werken samen bij boekpresentatie

Erik van Itterzon van Boekhandel Stevens verwacht dat het nieuwe boek van Dan Brown, Inferno, net zo’n succes zal zijn als zijn eerdere boeken De Da Vinci Code, Het Bernini Mysterie en Het verloren symbool. Daarom heeft hij maar liefst 300 exemplaren op voorraad en opent hij de deuren van zijn boekhandel al om 7.00 uur, maar daar wilde hij het niet bij laten, schrijft de Hoofddorpse Courant.

Samen met Bakkerij Gorthuis heeft Van Itterzon een speciale Inferno-actie opgezet die ook om 7 uur ’s ochtends begint, net als de verkoop van het boek. Tot 8.30 uur kunnen Dan Brown-fans een ontbijtje, bestaande uit een croissant, krentenbol en een kop koffie, meenemen voor €1,50.

Reageer op dit artikel