nieuws

Bakkers profiteren van slager Havermans

Nieuws

Trots is slager Jos Havermans op het gehakt dat hij al jaren levert aan de deelnemende bakkers in de strijd om het Brabantse worstenbroodje. Ook dit jaar droeg hij bij aan de overwinning van bakker Jürgen van Dongen uit Terheijden.

Bakkers profiteren van slager Havermans

Met zijn slachterij annex slagerij startte Jos Havermans 35 jaar geleden in het Noord-Brabantse dorp Wagenberg. En voor de tiende keer werd hij in maart kampioen met zijn gehakt voor het Brabantse worstenbrood. De constante kwaliteit en het leveren van maatwerk zorgen voor het succes. ‘Al jaren neem ik af van één varkensmester waar ik bijna dagelijks overleg mee voer,’ verklaart Jos Havermans (60) die met zijn zoon Roy (32) gefocust is op de kwaliteit van het vlees. Die is gewaarborgd door ervoor te zorgen dat het traject van binnenkomst van de dieren tot de slacht kort is. Stress is nadelig voor de kwaliteit van het vlees.’ Jos en zijn zoon Roy Havermans letten zo op alle details die ervoor zorgen dat de kwaliteit van het vlees altijd hetzelfde is. De bakkers die meedoen aan de verkiezing om het Lekkerste Brabantse worstenbroodje profiteren ervan.

Een interview met Havermans is terug te lezen in Vleesmagazine van mei 2013, net als Bakkerswereld een uitgave van Reed Business Media.

Reageer op dit artikel