nieuws

Bakkerij Vromans 100e verswinkel bij Graaggedaan.nl

Nieuws

Het online versplatform Graaggedaan.nl verwelkomde afgelopen vrijdag de honderdste versondernemer. Bakkerij Vromans uit Gilze sloot zich aan met zijn vier winkels in Gilze, Oosterhout, Tilburg en Breda.

Bakkerij Vromans 100e verswinkel bij Graaggedaan.nl

Bakkerij Vromans had al een eigen bestelmogelijkheid op zijn website, maar heeft deze vervangen door de webwinkels op Graaggedaan.nl. ‘Het is lastig om de bestelsite up to date te houden. Bovendien is het moeilijk de snelle technische ontwikkelingen bij te houden.’ Wie een bestelling plaatst, kan kiezen bij welke winkel de bestelling wordt opgehaald.

Het streven van Graaggedaan.nl is om binnen twee jaar uit te groeien tot 400 aangesloten winkels. Die snelle groei vraagt om adequate techniek, reden om na de zomer een Graaggedaan 2.0 te lanceren. Het platform krijgt dan een nieuwe lay-out en heeft als speerpunten: mobiel, samenwerking tussen verswinkels en extra bezorgopties.

Reageer op dit artikel