nieuws

Bakkerij Hoekstra lijkt makelaardij

Nieuws

De winkel van bakkerij Hoekstra in Bedum heeft sinds kort meer weg van een makelaar dan van een bakkerswinkel. Aan de ruiten van de winkel hangen honderden certificaten, bedoeld voor de kinderen die voor moederdag een taart kwamen versieren.

Bakkerij Hoekstra lijkt makelaardij

Tweehonderd kinderen hebben voor moederdag een eigen taart gemaakt voor hun allerliefste moeder van de hele wereld. De kinderen konden de taart zelf vullen, opspuiten en decoreren met van alles wat moeders lekker vinden. Volgens eigenaar Klaes Hoekstra waren de reacties erg positief.

Op zaterdag 1 juni kunnen de kinderen hun certificaat ophalen bij de bakker, dan wordt hun naam in mooie letters op het diploma gezet. Als alle kinderen hun certificaat opgehaald hebben, zal de winkel van Hoekstra weer herkenbaar zijn als bakkerswinkel.

Reageer op dit artikel