nieuws

Bakkerij Dagen 2014 in Utrecht

Nieuws

De nationale vakbeurs Bakkerij Dagen vindt van 9 tot en met 11 februari 2014 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De organisatie van het vakevenement blijft in handen van Amsterdam RAI, onder auspiciën van de stichting Bakkerij Toeleveranciers Federatie (BTF).

Bakkerij Dagen 2014 in Utrecht

Tijdens Bakkerij Dagen 2014 passeren alle facetten van het bakkersambacht de revue. Er wordt ook aandacht besteedt aan ijs. Naast noviteiten en workshops kent het evenement diverse informatieve demonstraties en spannende wedstrijden.

Verwachtingen

Naar verwachting komen er tijdens Bakkerij Dagen 2014 circa 170 exposanten en trekt de beurs zo’n 12.000 bezoekers. Beursmanager Roelant Groen van organisator Amsterdam RAI:

‘Bakkerij Dagen biedt de bakkerijbranche ook in 2014 weer een compleet vakevenement, waar alle bezoekersdoelgroepen zullen zijn vertegenwoordigd. De exposantenlijst zal bestaan uit zowel BTF-leden als reguliere exposanten en zowel uit grote als kleine aanbieders. We gaan, mede naar aanleiding van uitgebreide gesprekken met de markt, ook verder op de ingeslagen weg met een focus op het informeren en inspireren van onze bezoekers. Dit houdt bijvoorbeeld in dat we op de beursvloer extra gelegenheid bieden om te netwerken en meer beleving creëren door de organisatie van bijvoorbeeld vakwedstrijden. Hiermee kunnen we ook de ‘Return On Investment’ van onze exposanten optimaliseren.’

Verhuist

Bakkerij Dagen verhuist in 2014 naar een nieuwe locatie en een nieuwe datum. Om ook de ambachtelijke ijsbereiders, leveranciers, fabrikanten en overige betrokkenen uit de ijsbranche een podium te kunnen bieden, wordt de beurs verplaatst naar februari in plaats van maart. De beurs zal ook verhuizen naar de Jaarbeurs Utrecht (hal 1).

Meer informatie: www.bakkerijdagen.nl.

Reageer op dit artikel