nieuws

Vernieuwde opleiding voor franchisenemers Bakker Bart

Nieuws

Trainingen waarmee franchisenemers beter in staat zijn hogere klantenaantallen en omzetgroei te realiseren. Dat is het doel van de vernieuwing van de opleiding voor franchisenemers van Bakker Bart.

Vernieuwde opleiding voor franchisenemers Bakker Bart

De organisatie noemt de vernieuwde opleiding ‘De BUS’. Dat staat voor Bart’s University Street. ‘Onder BUS vallen alle trainingen die een franchisenemer kan helpen om de Bakker Bart-formule optimaal in te vullen op zowel winkelperformance als bedrijfsbeheer. BUS besteedt niet alleen aandacht aan de deelnemers tijdens de training, maar ook in het vervolgtraject. Dit zorgt ervoor dat het geleerde daadwerkelijk toegepast wordt in de praktijk en bijdraagt aan hogere klantenaantallen en omzetgroei. De trainingen worden gefaciliteerd vanuit het servicekantoor in Beuningen en door het hele land gegeven.

Reageer op dit artikel