nieuws

Schilder opent bakkerij

Nieuws

De bakkerswinkel van Vroon aan de Kerkbuurt 11-13 te Sliedrecht krijgt op 18 april een nieuwe eigenaar: Henk Bostelaar. Hij is een schilder met bakkerij-ervaring.

Schilder opent bakkerij

‘Deze bakkerswinkel stond al jaren leeg na het faillissement van Bakkerij Vroon,’ meldt Henk Bostelaar.  Na zijn bakkersopleiding is Bostelaar in het bedrijf van zijn vader gerold, een schildersbedrijf. Na jarenlang in de schildersbranche als projectleider gewerkt te hebben, was het tijd voor een radicale omslag in zijn leven. Het oorspronkelijke bakkersgevoel werd telkens weer aangewakkerd, als hij met zijn vrouw Petra, boodschappen in Sliedrecht deed en voorbij de leegstaande bakkerswinkel kwam.

 

Na overleg kon Bostelaar de inventaris voor een symbolisch bedrag overnemen en ging hij aan de slag. Het interieur werd gerestyled, voorzien van een lunchroom en een open bakkerij werd gerealiseerd. Bostelaar gaat een gedeelte van de producten bij collega-bakkers in de omgeving inkopen. Hij heeft de afgelopen tijd een marktonderzoek laten uitvoeren, een huisstijl ontwikkeld en machines uitgezocht. Ook nam hij regelmatig een kijkje in de keuken bij andere bakkers.

Reageer op dit artikel