nieuws

Originaliteit staat voorop

Nieuws

Hoe komt de (banket)bakker met zijn ‘oranje’ of ‘kronings’ product bij Omroep Max in de uitzending?

Originaliteit staat voorop

 

Daarvoor moet hij een foto met receptuur van zijn product, dat afgestemd is op de troonswisseling, sturen naar de redactie van Bakkerswereld: bakkerswereld@reedbusiness.nl Dat kon nog drie dagen: woensdag 17 april a.s. sluit de inzendtermijn.

Omroep Max heeft de NBOV benaderd met de vraag hoe (banket)bakkers inhaken op de troonswisseling. Zij besteedt daar aandacht aan. Op haar beurt heeft de NBOV contact gezocht met Bakkerswereld (die de bakkers al had opgeroepen hun origineelste oranje-idee op te sturen naar Bakkerswereld). En zo is deze unieke combinatie ontstaan.

Criteria

De wedstrijdcriteria zijn:

  • relatie tot oranje of het Koningshuis
  • goed verkoopbaar in de winkel
  • onderscheidend voor de consument
  • zowel brood- als banketproducten zijn welkom

U kunt uw creativiteit dus volledig de vrije loop laten. De producten worden beoordeeld door een jury bestaande uit consumenten en vakgenoten.

Live

Bakkers met de beste drie inzendingen krijgen gelegenheid op 23 april hun product live in de uitzending te presenteren. Kijkers kunnen dan meebeslissen over de keuze van het lekkerste en meest originele product. Tijdens een speciale live uitzending op Koninginnedag op 30 april wordt de winnaar opnieuw uitgenodigd in de studio, waarbij uiteraard volop aandacht wordt besteed aan het winnende product.

Reageer op dit artikel