nieuws

Geen oranjesoezen in Rotterdam

Nieuws

De Rotterdamse voedselbank moet het zonder de beloofde oranjesoezen stellen. De vestiging kan de lekkernij niet aanbieden omdat er niet voldoende koelcapaciteit is bij de voedselbank.

Geen oranjesoezen in Rotterdam
RBM

Volgens Clara Sies van de Rotterdamse voedselbank zijn er wel vier doosjes bestemd voor haar vestiging bezorgd in Amsterdam. ‘Maar’, zegt Sies tegen RTV Rijnmond, ‘ik ga geen auto heen en weer sturen voor vier dozen’, zo meldt De Telegraaf.

Bewoners van alle verzorgingstehuizen in ons land en klanten van een groot aantal voedselbanken krijgen deze week gratis koningssoesjes ter ere van de troonwisseling, zo liet het Nationaal Comité Inhuldiging eerder weten. Het is een initiatief van Omroep Max, Albert Heijn en Deli XL. Zestien koelbusjes rijden in drie dagen tijd langs zo’n 2.200 locaties door heel Nederland. In totaal worden bijna een half miljoen soezen bezorgd.

Reageer op dit artikel