nieuws

Brit neemt ontslag via zelfgebakken taart

Nieuws

De 31-jarige Brit Chris Holmes heeft begin deze week ontslag genomen via een taart. De medewerker van het Londense vliegveld Stansted wil graag een eigen bakkerij beginnen.

Brit neemt ontslag via zelfgebakken taart
WTF.nl

Holmes had besloten dat zijn passie voor eten belangrijker was dan zijn huidige baan, schrijft Nu.nl. Om dit meteen goed over te brengen, bakte hij een taart met daarop zijn ontslagbrief. Met de creatieve brief wilde hij een goede indruk achterlaten bij het bedrijf. Hij wil nu zijn eigen bakkerij beginnen.

‘Ik heb zeven jaar bij dit bedrijf gewerkt en wil ook meer tijd met mijn pasgeboren zoon doorbrengen. Door hem zie ik nu in hoe kostbaar het leven eigenlijk is. Ik wil liever iets doen wat ik écht belangrijk vind, en dat is mijn eigen bakkerij opzetten. Dat maakt andere mensen ook blij,’ vertelt Holmes.

Hij heeft duidelijk de juiste keuze gemaakt, want zijn leidinggevende reageerde inderdaad zoals hij wilde: ‘We wensen hem het beste voor de toekomst.’

Reageer op dit artikel