nieuws

Bakker van Vessem bij inhuldiging koningspaar

Nieuws

Bakker van Vessem uit Bloemendaal is uitgenodigd om de kroning bij te wonen. De cheffin van de bakkerswinkel, Marylou van der Hulst gaat de bakkerij vertegenwoordigen bij de inhuldiging.

Bakker van Vessem bij inhuldiging koningspaar

Eigenaar van Bakker van Vessem, Jos Huijbregts: ‘In februari ontving ik een mail van de commissaris van de Koningin van Noord- Holland over de kroning. Een medewerker die veel voor ons betekent, mag de kroning bijwonen. Fantastisch natuurlijk, maar wie stuur je dan?’

Uiteindelijk gaat Marylou van der Hulst naar de inhuldiging. ‘Ze is een dierbare medewerker en een vakdame eerste klas. Marylou is bovendien een echte gastvrouw, representatief en altijd klaar voor een goed gesprek. Zij kan Willem-Alexander gerust een goed verhaal vertellen over het ambacht van de bakker’, aldus Huijbregts.

Van der Hulst blijft er nuchter onder: ‘Mijn kokerrok hangt klaar, mooi jasje en collier erbij, en klaar. De bakkers hebben een macaron-ketting voor me gemaakt, de Lou-Lou. Heel toepasselijk, maar het kleurt helaas niet bij mijn outfit.’

Reageer op dit artikel