nieuws

Bakker Godschalk geeft oranje-workshop

Nieuws

Arno Godschalk, werkzaam bij bakker Berntsen in Didam, gaf vorige week tijdens de Koningsspelen op basisschool de Ontdekking in Didam een workshop.

Bakker Godschalk geeft oranje-workshop

Kinderen konden onder begeleiding van de bakker proberen het genomineerde oranjeproduct na te maken. Leeuwwillem van Arno Godschalk is een van de genomineerden van de door de NBOV en Bakkerswereld uitgeschreven kroningswedstrijd. Hij maakte een kindergebakje met een leeuwenkop.  Andere genomineerden zijn Kroonjuweeltjes van De Bakkers Lamers uit Heesch en Oss, waarin centraal het hippe drankje Arancio Spritz is verwerkt en Het Banketbakkers Kroningsproduct (met zomerkoninkjes) van Banketbakkerij Mekking uit Bennekom.

Lees ook:

Genomineerden ‘Oranje-wedstrijd’ bekend

Reageer op dit artikel