nieuws

Anil Rohira verzorgt gastdemonstraties DPA 2013

Nieuws

Chef Anil Rohira zal tijdens de Dutch Pastry Award (DPA) 2013 gastdemonstraties verzorgen. Het Nederlands Patisserie Team zal tijdens de DPA op het event ‘Beleef Smaak’ in Expo te Houten vertegenwoordigd zijn op 27, 28 en 29 mei.

Anil Rohira verzorgt gastdemonstraties DPA 2013

Anil Rohira begon zijn opleiding aan het Culinary Institute of America in New York, hij slaagde in 1995. Rohira heeft zich dankzij zijn grote enthousiasme steeds verder ontwikkeld. Zijn succes dankt hij aan zijn overtuiging: Je moet altijd hard willen werken, je vaardigheden ontwikkelen en dat op een zo gepassioneerd mogelijke wijze doen. In 2009 won hij de titel ‘Pastry Chef of the Year’.

Sinds 2009 werkt Rohira voor Felchlin Switzerland als Corporate Pastry Chef. Zijn thuisbasis is Mumbai. Een groot deel van zijn tijd brengt hij door in het buitenland, waar hij demonstraties en seminars verzorgt.

Reageer op dit artikel