nieuws

Adri Ras organiseert achtste Chocoladefestival

Nieuws

Chocolatier Adri Ras van Bonbon Atelier A3 organiseert op 12 oktober 2013 voor de achtste keer het Chocoladefestival.

Adri Ras organiseert achtste Chocoladefestival

‘Door toezeggingen van de gemeente Hattem en de Lions Club Hattem is er voldoende zekerheid om met vertrouwen en enthousiasme voor de achtste keer het grootste Chocoladefestival van Nederland te organiseren’, zo zegt Ras in een persbericht.

Dit jaar verwacht Ras dat er nog meer vaklieden hun vakmanschap zullen demonsteren, met meer aandacht voor de Hanze. Kunstenaars zullen dit thema gebruiken om te schilderen of beeld te houwen. Ook Arthur Tytel zal aanwezig zijn om live demonstraties te verzorgen.

Voor actuele informatie over het festival: www.chocoladefestival.nl.

Reageer op dit artikel