nieuws

Warme douche voor Bakhuys Steenbergen

Nieuws

Bakkerij Bakhuys in Steenbergen heeft deze week de Warme Douche ontvangen van het televisieprogramma Tros Radar.

Warme douche voor Bakhuys Steenbergen
ANP

De bakkerij is door de familie Van Geel uit Dinteloord voorgedragen bij de Tros. Dit omdat Bakhuys de familie op Eerste Kerstdag alsnog van worstenbroodjes voorzag.

De familie Van Geel viert al dertig jaar lang kerst met echte Brabantse worstenbroodjes. Afgelopen kerst ontdekte zij dat de vijftig worstenbroodjes, die bij Bakhuys Steenbergen waren besteld, nergens in hun huis meer te vinden waren. Op Eerste Kerstdag stuurde Rinus van Geel daarom een berichtje naar de site van de bakker. Eigenaar Bastiën van Rosendaal reageerde daarop en bezorgde de vergeten bestelling nog dezelfde dag. Voor de familie Van Geel is dat een warme douche waard.

 

‘Waar gewerkt worden, worden weleens fouten gemaakt’, schrijft Bastiën van Rosendaal op zijn site. ‘De kerstperiode is een drukke periode en natuurlijk doen we ons uiterste best om alles goed te laten gaan. Net zoals alle andere klanten kwam Rinus van Geel uit Dinteloord zijn bestelling ophalen. Hij had veel besteld en in alle drukte zijn we de doos met vijftig worstenbroodjes vergeten mee te geven.’

Toen de bakker de mail van Rinus van Geel ontving, is Van Rosendaal naar de bakkerij gegaan om verse worstenbroodjes te bakken. ’s Middags om 13.30 uur bezorgde hij deze. ‘Ze vonden het fantastisch dat we dit gedaan hebben en dat doorgegeven aan Tros Radar. Service staat bij ons hoog in het vaandel. We zullen altijd proberen de klant een goed gevoel te geven. En dat pakt in dit geval wel heel speciaal uit,’ zegt Van Rosendaal.

Reageer op dit artikel